Wiebe Baas  – Boom kappen Naarden

Heeft u een boom in uw tuin die te groot is? Of ziet uw boom er slecht uit? Dan is kappen waarschijnlijk de oplossing voor u. Wiebe Baas Boomverzorging is uw vakman voor het kappen van uw bomen in omgeving Naarden. Sinds onze oprichting hebben wij hard gewerkt en beschikken wij zelfs over het Europese certificaat ETW. Deze certificering betekent voor u dat wij alle werkzaamheden aan uw boom mogen verrichten. Bij het kappen blijft de stronk, ook wel stobbe staan. Wenst u op die plaats te bouwen of te bestraten dan is rooien beter. Met het rooien verwijderen wij de wortels.

Waarom kiezen voor boom kappen?

Boomverzorging UtrechtWanneer de boom ziek, slecht, gevaarlijk hangt of te groot is, is één van de keuzes om de boom te kappen. Dit adviseren wij wanneer de leeftijdsverwachting erg kort is en de boom beperkt is om te groeien tot een volle wasdom. Voor het kappen van een boom is een goede reden nodig. Daarom is het altijd van belang om een specialist naar de boom te laten kijken. Wij bekijken de boom en geven raad wat de beste oplossing is. Tevens verschilt het per gemeente welke bomen u mag kappen. Wij kennen de eisen van de gemeenten en voorzien u hierin waar nodig.

Bomen kappen: onze werkwijze

Allereerst komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Zo letten wij ook op de conditie van de boom, om een passend advies te bieden. Na het gesprek ontvangt u van ons eventueel een rapport en offerte. Zodra de offerte akkoord is en de vergunning binnen is gaan wij voor u de boom kappen. Wij gaan bij het kappen te werk met een kettingzaag. Indien nodig kiezen wij ervoor om onze hijskraan mee te brengen voor het tillen van de boom.

Wiebe Baas Boomverzorging: Uw boom kap specialist in Naarden

Wilt u graag een boom kappen en heeft u hiervoor een vergunning? Of wilt u advies over het kappen van een boom en kijken naar de mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het kappen vergt kennis, ervaring en vakmanschap. Deze ingrediënten hebben wij in huis. Tevens staan wij garant voor veiligheid.

Dus wilt u uw boom laten kappen door een specialist in Naarden? Bel of mail dan vandaag nog om contact met ons op te nemen voor een nadere kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo geniet u binnen ‘no time’ van openheid of een nieuwe boom in uw tuin.

Wiebe Baas - Boom kappen Naarden

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Tel: 06-365-91-260
Mail: info@wiebebaas.nl
Site: www.wiebebaas.nl
Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Blaricum Boom snoeien Naarden Boom snoeien Blaricum Boom kappen Naarden
Boom kappen Naarden Boom kappen Naarden Boom kappen Naarden

Boom kappen Naarden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elke opdracht is maatwerk. Een duidelijke offerte, het doorspreken, accuraat uitvoeren en schoon opleveren is in uw en mijn belang.
Vraag daarom vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Ik wil teruggebeld worden