Wiebe Baas  – Boom snoeien Blaricum

Ervaren u of uw buren hinder van uw boom door takken die over de erfafscheiding hangen? Of heeft uw boom dode takken? Wij snoeien uw boom in Blaricum. Door onze ervaring en kennis bent u zeker van vakmanschap. Sinds onze oprichting hebben wij hard gewerkt en beschikken wij over het ETW certificaat. Een Europese certificering waarbij wij alle werkzaamheden aan uw boom mogen verrichten. Ook staat veiligheid bij ons voorop en sturen wij alleen mensen in de boom met een klimcertificaat.

Voordelen om uw boom te snoeien

Boom snoeien BlaricumHeeft u wel eens meegemaakt dat er tijdens de storm een boel takken zijn afgebroken? Of gehoord dat zelfs een hele boom is omgewaaid? Het goed verzorgen van uw boom gaat deze risico’s tegen. Het snoeien van bomen beperkt de groei van de boom. Ook zijn er veel bomen die dode takken bevatten. Voor de veiligheid is het van belang om deze takken te verwijderen, anders breken ze af. U wilt toch geen tak op uw dak zien vallen? Tot slot is het snoeien van bomen positief voor de levensbehoud van de boom. Zo weet u zeker dat u nog jaren geniet van uw prachtige boom.

Voedingsstoffen zijn de bron van leven

Bij het snoeien houden wij altijd rekening met de bladmassa. Voor het behoud van de boom is het van belang om niet meer dan 20% weg te snoeien. Wanneer er ineens meer takken zijn gesnoeid, raakt de boom in de stress en verliest dan al zijn blad. Net als voor de mens of dier zijn voedingsstoffen van belang. Deze zitten bij bomen in de bladeren. Dus als alle bladeren zijn verloren, zijn alle voedingsstoffen weg. Als reactie hierop gaat de boom takken aanmaken. Deze groeien te snel en hechten dan niet goed. Dit heeft voor u als risico dat u binnen ‘no time’ de boom weer mag snoeien of dat de takken afbreken.

Boom snoeien: Uw wensen inventariseren

Voordat wij van start gaan met het snoeien van uw boom, komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Ook zien wij graag de boom en zijn omgeving. Met onze kennis en ervaring voorzien wij u volop van advies. Na het gesprek ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Tevens benoemen wij de snoeiperiode van de desbetreffende boom. Zodra de offerte akkoord is klimmen wij de boom in om te snoeien. Wij snoeien met een kettingzaag of met klein werk kiezen wij een handzaag. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als u een kleine tuin heeft. Wij brengen dan onze hijskraan mee. Zo tillen wij de takken op en laden deze in of verwerken deze tot snippers.

Wiebe Baas Boomverzorging uw partner voor al uw snoeiwerk.

Wenst u advies voor uw bomen? Of wilt u de dode takken uit de bomen verwijderen? Bomen snoeien vergt kennis, ervaring en vakmanschap. Deze drie ingrediënten heeft Wiebe Baas Boomverzorging in huis. Niet alleen u ziet uw boom graag stralen, ook wij zien de bomen graag op zijn best.

Dus wilt u uw boom laten snoeien door uw specialist in Blaricum? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een nadere kennismaking of een offerte. Zo zijn de takken binnen ‘no time’ van uw boom en uit uw tuin verdwenen.

Wiebe Baas - Boom snoeien Blaricum

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Tel: 06-365-91-260
Mail: info@wiebebaas.nl
Site: www.wiebebaas.nl
Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Blaricum Boom snoeien Naarden Boom snoeien Blaricum Boom kappen Naarden
Boom snoeien Blaricum Boom snoeien Blaricum Boom snoeien Blaricum

Boom snoeien Blaricum

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elke opdracht is maatwerk. Een duidelijke offerte, het doorspreken, accuraat uitvoeren en schoon opleveren is in uw en mijn belang.
Vraag daarom vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Ik wil teruggebeld worden