Wiebe Baas  – Boom snoeien Naarden

Heeft u last van takken tegen uw huis? Of hangen er takken over de erfafscheiding? Wij zijn uw snoeispecialist in Naarden. Het snoeien van bomen is positief voor het levensbehoud van de boom. Wij beschikken over kennis en gaan vakkundig te werk. Ook staat veiligheid bij ons voorop. Wij zijn Europees gecertificeerd en beschikken tevens over een klimcertificaat.

Uw boom heeft voedingsstoffen nodig

Bij het snoeien houden wij altijd rekening met de bladmassa. Voor het behoud van de boom is het van belang om niet meer dan 20% weg te snoeien. Wanneer er ineens meer takken zijn weg gesnoeid, raakt de boom in de stress en verliest dan al zijn blad. Net als voor de mens of dier zijn voedingsstoffen van belang. Deze zitten bij een boom in de bladeren. Dus als alle bladeren zijn verloren, zijn alle voedingsstoffen weg. Als reactie hierop gaat de boom takken aanmaken. Deze groeien te snel en hechten dan niet goed. Dit heeft voor u als risico dat u binnen ‘no time’ de boom weer moet snoeien.

Voordat wij uw boom gaan snoeien

Graag komen wij bij u langs om uw wensen te inventariseren. Ook bekijken wij de boom u te voorzien van advies. Met onze kennis en expertise bent u zeker dat u geen risico loopt op het te snel terug groeien van takken. Ook zit er verschil in de snoeiperiode per boomsoort. Wij willen de boom niet onnodig verzwakken door in de verkeerde periode te snoeien. Daarmee loopt de boom risico op infecties van schimmels of bacteriën. Nadat we u wensen in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. We klimmen niet eerder de boom in tot u akkoord bent met de offerte.

Met de kettingzaag door de boom

Zodra de afspraak is gepland komen wij bij u langs om de boom te snoeien. Heeft u een kleine tuin? Of is het niet mogelijk om de tak te laten vallen? Dan komen wij langs met een hijskraan, zodat wij de takken in gedeelten tillen naar een plek buiten de tuin. Op deze plek leggen wij de takken op een aanhangwagen of versnipperen we de takken. Wij klimmen altijd zelf in de boom om met een kettingzaag de boom te snoeien. Voor klein werk gebruiken wij een handzaag. Het verwerken van de takken doen wij door deze mee te nemen op de kar of door te versnipperen. Zo heeft u geen last van overblijfselen van de gesnoeide takken en geniet u weer optimaal van uw boom.

Wiebe Baas Boomverzorging uw partner voor al uw snoeiwerk.

Veroorzaken de takken van uw boom hinder? Of heeft uw boom dode takken die u wilt laten verwijderen? Het snoeien van bomen vergt kennis en ervaring. In Naarden zijn wij u vakspecialist. Wij voorzien u van advies en snoeien uw bomen, zodat uw boom weer staat te stralen.

Dus wilt u een prachtige boom waarvan u geen hinder ervaart? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een nadere kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo bent u vandaag al zeker dat u binnenkort weer volop geniet van uw uitzicht.

Wiebe Baas - Boom snoeien Naarden

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Tel: 06-365-91-260
Mail: info@wiebebaas.nl
Site: www.wiebebaas.nl
Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Blaricum Boom snoeien Naarden Boom snoeien Blaricum Boom kappen Naarden
Boom snoeien Naarden Boom snoeien Naarden Boom snoeien Naarden

Boom snoeien Naarden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elke opdracht is maatwerk. Een duidelijke offerte, het doorspreken, accuraat uitvoeren en schoon opleveren is in uw en mijn belang.
Vraag daarom vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Ik wil teruggebeld worden