Wiebe Baas  – Boomverzorging Blaricum

Heeft u last van een boom die veel dode takken heeft? Of wilt u graag een boom plaatsen? Wiebe Baas Boomverzorging is uw specialist in Blaricum. We beschikken over veel kennis en gaan vakkundig te werk. We zijn ETW, ook wel European Tree Worker, gecertificeerd. Dit betekent voor u dat wij voldoen aan de Europese standaard voor boomverzorgers. Wij hebben de expertise en ervaring voor alle bestaande mogelijkheden op het gebied van bomen. Ook hebben wij een certificaat voor het klimmen in bomen en is veiligheid één van onze speerpunten.

Welke oplossingen hebben wij in onze portefeuille

Wiebe Baas Boomverzorging gaat vakkundig en veilig te werk. Vaak denkt men aan snoeien, kappen of rooien van bomen bij boomverzorging. Echter komt er veel meer bij kijken. Wij zorgen ervoor dat bomen blijven stralen zolang als het mogelijk is. Wij onderzoeken de conditie van de boom waarbij wij letten op verscheidene factoren zoals de levensverwachting, de wortels en eventuele holtes van de boom. Als volgt brengen wij een rapport uit over de boom met onze adviezen. De werkzaamheden die vallen onder boomverzorging zijn:

  • Bomen snoeien
  • Bomen kappen
  • Bomen verplaatsen
  • Bomen planten
  • Bomen rooien

Bij het plaatsen van bomen vertellen wij de uiterlijke groeilengte van de boom en hoever u deze van de afzetting moet planten. Tevens is de soort grond ook altijd een punt om niet te vergeten. Zo staat u over 10 jaar niet voor een grote verrassing. Vaak is het verplaatsen of het opnieuw plaatsen van een boom een oplossing die door de gemeente is toegelaten, wanneer u een gezonde boom wilt rooien.

Voordat de werkzaamheden gaan beginnen

Wiebe Baas Boomverzorging is specialist in zijn vak en komt graag bij u langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en onderzoeken de conditie van de boom. Met deze informatie in onze hand ontvangt u een adviesrapport en offerte op maat. Ook bent u tijdens het gesprek al op de hoogte gebracht welke mogelijkheden er wel of niet zijn. Zo staat u bij het lezen van het rapport en offerte niet voor verrassingen. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen wij een afspraak in en voeren wij onze werkzaamheden uit.

Wiebe Baas Boomverzorging uw boomverzorger in Blaricum

Het verzorgen van bomen vergt kennis en expertise. Al vele projectwikkelaars en gemeenten hebben onze kennis op prijs gesteld. Daarom weet u zeker dat u met ons een expert in huis haalt. Ons doel is om uw boom weer te laten stralen door de boom beter te maken.

Dus wilt u graag een gezonde boom zonder dode takken? Of bent u bang voor de veiligheid van de nieuwe aanbouw door de scheef hangende boom? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking.

Wiebe Baas - Boomverzorging Blaricum

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Tel: 06-365-91-260
Mail: info@wiebebaas.nl
Site: www.wiebebaas.nl
Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Blaricum Boom snoeien Naarden Boom snoeien Blaricum Boom kappen Naarden
Boomverzorging Blaricum Boomverzorging Blaricum Boomverzorging Blaricum

Boomverzorging Blaricum

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elke opdracht is maatwerk. Een duidelijke offerte, het doorspreken, accuraat uitvoeren en schoon opleveren is in uw en mijn belang.
Vraag daarom vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Ik wil teruggebeld worden