Wiebe Baas  – Boomverzorging Utrecht

Wenst u advies over een boom in uw tuin en komt u uit omgeving Utrecht? Wiebe Baas Boomverzorging is gespecialiseerd in het verzorgen van bomen en beschikt over meer kennis dan alleen het snoeien van takken. We zijn een klein bedrijf met veel kennis op zak en voldoen aan de Europese standaard voor boomverzorgers. Wij zijn ETW, ook wel European Tree Worker, gecertificeerd. Eén van de eisen voor een examen van dit certificaat: Een klimcertificaat. Bij ons staat veiligheid en expertise garant.

Boomverzorging: meer dan een verpak naam

Bij boomverzorging denkt men al gauw aan snoeien, kappen en rooien. Echter komt er veel meer bij kijken. Dus belt u ons, omdat uw boom in de wegstaat voor een verbouwing? Of heeft u onlangs een nieuwe fundering geplaatst en dreigt de boom scheef te groeien? Eerst voorzien wij u graag van advies en schrijven een rapport uit. Hierbij houden wij rekening met de eisen van de gemeente, zodat u deze last van uw schouder valt. Vaak wenst de gemeente een oplossing in plaats van het rooien van de boom. Waar wij eerst naar kijken:Wiebe Baas Boomverzorging - Boomverzorging Utrecht

  • Wat is de leeftijdsverwachting?
  • Staat de boom veilig?
  • Zijn de wortels afgesneden?
  • Zitten er holtes in de boom?
  • Zijn er vanaf boven grote dooie takken?

Is de boom kerngezond, dan bieden wij altijd een oplossing. Een bekende oplossing is dat dat we de boom verplaatsen. Zo geniet u van uw uitbouw, verbouwing etc. en de gemeente geniet van de boom op de nieuwe plaats. Het verplaatsen of zelfs het plaatsen van bomen is ook één van de diensten die onder boomverzorging valt.

Voordat wij de boom ingaan.

Wiebe Baas Boomverzorging is specialist in zijn vak. Daardoor bent u zeker dat u zich in goede handen bevindt. Onze eerste stap: Wij komen graag bij u langs, waarbij wij luisteren naar u wensen. Daarna bekijken en beluisteren we de boom, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de conditie waarin de boom verkeert. Tijdens ons gesprek geven wij advies over de mogelijkheden die er zijn. In overleg ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Bent u akkoord? Dan plannen wij een afspraak in en gaan we te werk.

Wiebe Baas Boomverzorging uw boomverzorger in Utrecht.

Het verzorgen van bomen vergt kennis en expertise. Al vele projectwikkelaars en gemeenten hebben onze kennis op prijs gesteld. Daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wij laten uw boom weer stralen!

Dus wenst u een boom die prachtig bloeit in uw tuin? Of heeft u juist te maken met veel dode takken in uw boom? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wiebe Baas - Boomverzorging Utrecht

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Tel: 06-365-91-260
Mail: info@wiebebaas.nl
Site: www.wiebebaas.nl
Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Blaricum Boom snoeien Naarden Boom snoeien Blaricum Boom kappen Naarden
Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Utrecht Boomverzorging Utrecht

Boomverzorging Utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elke opdracht is maatwerk. Een duidelijke offerte, het doorspreken, accuraat uitvoeren en schoon opleveren is in uw en mijn belang.
Vraag daarom vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Ik wil teruggebeld worden